Monday, December 28, 2009

KENDURI + WANG KELIAN

Cuti 3 hari banyak dipenuhkan dengan attend kenduri...
Ari jumaat kenduri akikah Nur Husna Aqilah, anak Salrina dan Helmi....
Ari Sabtu plak attend wedding nadimah (adik naterah) kat Dewan Utama, Jitra (gambar ayra di wedding aunty nadimah)...

Pastu trus gi rumah member ofis en abu, attend wedding adik dia...
Lastly ke rumah black, member en abu jugak...
Kenduri kawen jugak...

Ari Ahad amat meletihkan...
Pepagi dah kluar ambik pakteh bawak dia gi Wang Kelian...

Ada la shopping sket2...

Balik rumah siap2 gi kenduri anak kawan MIL kat Santan...
Dari Santan ke Alor Star, attend kenduri kawen jugak di Jln Datuk Kumbar...
Dari situ ke Sentosa, survey gadget and insyaallah by next week it'll be mine...
Dari Sentosa ke Tesco, beli susu Nespray 1+ cuma RM16.99...
Jimat RM5 sepaket utk 1kg...
Rembat 3 paket terus...
Trus balik rumah dan semalam adalah hari yang amat meletihkan... 12 jam non-stop...

9 comments:

  1. smlm kami pi sentosa gak... x selisih ek... km pi kul 3.30ptg

    ReplyDelete
  2. kami pi dah lewat ptg, dlm kol 6 lebih...

    ReplyDelete
  3. dah lama x jenguk sini...
    huhu pc wat hal la ibu..tapi tetap akan ikut perkembangan ayra...

    miss yaa

    ReplyDelete
  4. iena: patut la dah lama x dpt komen dr iena... takpe, janji we still keep in touch...

    ReplyDelete
  5. sama la kita banyak orang kawen.

    ReplyDelete
  6. Nana: jenuh nak penuhkan semua undangan...

    ReplyDelete
  7. ada apa kt wang kelian, tak penah dok pi ~ murah x brg kat situ?

    ReplyDelete
  8. wah pi wang kelian

    ReplyDelete
  9. wan: Wang kelian lebih kurang mcm pdg besar, harga dia murah sket la... saja ubah angin sket...slalu pi pdg besaq ja...

    cidah: pak menakan aku mtk tlg bwk dia, kami bwk ja la...sambil2...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails