Monday, September 15, 2014

TEASER | PEMANDANGAN BARU

Insyaallah dalam masa terdekat kami berpindah ke rumah baru. Ros dan suami lebih senang menyebut berpindah ke rumah kampung. Sebab sekarang kami menyewa di rumah taman (kawasan perumahan di bandar kangar). Hampir 8 tahun menyewa, akhirnya sampai masa kami tinggal di rumah sendiri.


Nah, belanja sekeping gambar pemandangan yang akan kami nikmati setiap hari di rumah kampung tu nanti. Hijau dan tenang. Ni pemandangan di bahagian belakang rumah. Dikelilingi dengan sawah padi. Bila musim padi, cantik sangat macam hamparan karpet. Alhamdulillah, syukur dengan rezeki Allah.

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM75 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI;

ROS
019-574 9154

Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD di seluruh negeri Perlis, Utara Kedah dan sekitar boleh hubungi ros untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan produk hebat ini. 
Ros akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia :-)
 
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EKSKLUSIF dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

2 comments:

  1. alhamdulillah
    happy utk akak n famili :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... tima kasih nad... lama nad x ngomen kat sini kan? ;-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails