Thursday, September 25, 2014

PROGRES PINDAH KE RUMAH KAMPUNG

Progres pindah dah 40 %. Setiap petang satu trip barang penuh diisi dalam Cik Rena dibawa ke rumah kampung. Plan kami, tinggalkan barang-barang besar dan cuma akan diangkut dengan lori satu trip lori saja.

Masih menunggu gril dipasang. Siap pasang, memang pindah terus. Dah inform pun kat owner rumah sewa yang kami akan berpindah paling lewat pun awal bulan Oktober.


Gambar hiasan kekanak ribena nih main playpent FOC dari Huggies hasil redeem point di pack diapers masa ayra kecik-kecik dulu. Dah lama tersimpan, nak berpindah terjumpa semula. Mainlah wahai anak. Ibu bagi can sebelum barang-barang besar dibawa masuk ke dalam rumah.

Alhamdulillah kusyukuri setiap rezeki yang Engkau kurniakan.

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM75 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI;

ROS
019-574 9154

Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD di seluruh negeri Perlis, Utara Kedah dan sekitar boleh hubungi ros untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan produk hebat ini. 
Ros akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia :-)
 
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EKSKLUSIF dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails