Wednesday, January 15, 2014

HERB-LAX SHAKLEE
Herb-Lax Shaklee didatang dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkat proses pencernaan secara lawas.

Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herb-Lax yang lembut boleh membantu. Sifatnya yang menggalakkan tindakan permbersihan yang lembut terbukti kesesuaiannya secara klinikal untuk diguanakn oleh tubuh kita untuk jangka masa yang panjang.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa).  Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik (SLE) perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Khasiat utama Herb-Lax:
*Pembersihan najis yang tersekat
*Merangsang usus untuk percepatkan proses pembersihan secara lembut kepada najis yang tersekat atau tersimpan lama dalam tubuh kita
*Membantu masalah sembelit - tindakan permbersihannya yang lembut boleh mengembalikan semula proses semulajadi pergerakan usus
*Mengempiskan perut
Ia membantu dalam mengurangkan atau memberi kepejalan pada perut. 

Sesuai diambil seperi biasa atau dicampurkan dalam air panas sebagai minuman herba.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 

PERHATIAN!
Mereka yang mempunyai sistem penghadaman yang lemah akan mengalami cirit-birit pada peringkat awal pengambilan. Manakal di bawah keadaan normal, Herb-Lax menampakkan kesan dalam tempoh 8-12 jam selepas pengambilan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.
No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails