Thursday, June 20, 2013

MY FIRST JELLY BUNNY SHOES


Akhirnya dapat jugak aku beli kasut Jelly Bunny seperti di atas.
Teresa colour deep lake. 
Kirim kat SIL yang pegi outstation di KL.


SIL beli kat butik Jelly Bunny KLCC since dia stay kat hotel The Zone.
Harap kasut nih 'tak makan kaki' tuannya.

6 comments:

  1. hari tu nampak sorang blogger apdet pasal kasut ni.. agak mahal jugak ye.. sampai cecah rm60 kan.. tapi berbaloi blogger tu cakap.. sbb sangat selesa and tak sakit kaki.. (makan kaki).. tu yg penting..

    ReplyDelete
  2. jass, yang ros beli nih RM49.. time try rasa ok, selesa.. harap x makan kaki la..

    ReplyDelete
  3. Insyaallah tak.. mona ada sepasang peach kaler.. :)

    ReplyDelete
  4. mona, tak makan kaki ekk? alhamdulillah... kaler peach, design yg mcm ros jugak ka?

    ReplyDelete
  5. Comel Jelly Bunny shoes tu dah lama ngidam tapi belum berkesempatan nak turun terjah mencari lagi..selesa bila memakai ye?

    ReplyDelete
  6. Emy, alhamdulillah so far saya selesa... pegila butik Jelly Bunny terdekat, pilih sepasang ;-)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails