Wednesday, February 16, 2011

HADIAH DZAZUE 4TH ANNIVERSARY 2011 DAH SAMPAI

Semalam baru singgah kat blog Zue baca entri dia pasal hadiah yang dah dipos jumaat lepas. Sampai semalam (selasa) aku masih blom terima. Alhamdulillah arinih dah selamat terima hadiah pink tersebut. Lambat sket sebab Zue pos ari jumaat. Sabtu dan ahad weekend, posmen cuti. Isnin sampai kat Kangar then selasa pulak Perlis cuti Maulidur Rasul, jadinya arinih baru posmen keja balik. Thanx Zue, hadiah awak ros dah terima dengan selamat.

Tapi, parcel kali nih jugak telah diceroboh. Ada kesan koyak kat bahagian bawah parcel. Kesan koyakan yang sengaja dibuat, bukan yang terkoyak.

Nih rupa isi dalam parcel tu. Makaseh buat Zue dan Mustadza (hubby zue, my ex-classmate di POLIMAS).

Satu beg pink dari Cameroh Hignland yang comel.

Disebabkan kecomelan beg nih, ayra dengan sesuka hati dia dah booking beg tu jadi dia punya. Buktinya, tengoklah ayra dah siap masukkan barang2 dia dalam beg tu.

Barang2 ayra yang akan menjadi penghuni beg pink yang comel tu.

Apa pun, tima kasih sekali lagi Zue. Kalau mai ke utara, singgah la ke rumah ros.

6 comments:

  1. glad to hear that parcel dah sampai
    takut jugak sangkut di tengah jalan sebab mus yang pos hahahaha
    anyway selamat berkenalan

    ReplyDelete
  2. @zue

    hehehe, alhamdulillah dah sampai...selamat berkenalan zue... TQ very much tau!

    ReplyDelete
  3. HAHAHA
    SAMA LA ROS
    kita buka adiah ni kan
    damia amek
    jadik pensel box dia
    boh pensel
    boh kaler
    haah same je diorang ni

    ReplyDelete
  4. @Nana

    ye ke nana...hahaha memang sama sjibik la bebudak nih... beg comel, mesti la diorg berkenan...

    ReplyDelete
  5. @atty's

    makaseh atty...rezeki jgn ditolak...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails