Wednesday, September 29, 2010

KAWAN-KAWAN AYRA MASA DI RUMAH

Nih la kawan-kawan ayra bila kat rumah selain dari ibu n abah. Ada Teddy Bear, Upin, Elmo, Koala Bear, Minnie Mouse, Mr Bean's Bear, Patrick dll. Kebanyakan soft toys ayra nih ayra dpt FOC kecuali 2-3 ekor je yg ibu atau abah beli. Alhamdulillah, murah rezeki.

Yang terbaru dalam koleksi ayra nih ialah Aymo (Elmo) dan Bani (Barney). 2 ekor nih ibu beli kat Tesco Alor Star. 2-2 ekor nih boleh nyanyi bila kita press kat dada diorg. Comel. Ayra paling suka Aymo sebab kat botol susu ayra pun ada gambar Aymo.

Semua soft toys ayra nih ibu simpan elok2. Simpan dalam bakul ikan merah yang ibu beli kat IKEA. Tertutup dan nampak kemas je. Dan dah tentu tempat bakul nih kat Ayra's Corner.

Lagi satu kawan ayra masa kat rumah ialah Baby Doll. Baby Doll nih berkaki panjang. Ayra selalu bawak baby doll nih kalau kitorang nak gi jejalan. Kalau tak bawak, ayra akan kata

" Baby doll kena tinggai sebab baby doll sleep..."

pssst: lama tak story pasal anak dara sorang nih kan? asyik contest/GA je kan?

9 comments:

  1. amboii anak uols minat ngan patung2 camgini ek...anak weols yg ggirl tu tak minat ler ...suke tgok ceria jek...huhu

    ReplyDelete
  2. kalo girl mesti byk soft toys kan.. Sama mcm ank buah i, xabis2 ngn teddy bear

    ReplyDelete
  3. siratu pun ada baby doll kaki panjang tu, angah dia belikan.
    budak pompuan camtula, byk brg menan

    ReplyDelete
  4. wah banyak nye koleksi bear ayra..
    damia xbape minat ngan bear2 ni hehe

    ReplyDelete
  5. @Hezesuze

    ikut mood dia jugak...kekdg lama tak berusik bakul ikan merah tu... tapi baby doll tu tak penah masuk bakul tu lagi... tu yg paling ayra minat...

    ReplyDelete
  6. @gee ryder

    anaknye minat ikut mood...ibunye yg lebih, hehehe...bear2 tu byk yg dpt hadiah time besday ayra...tu yg jadi byk...

    ReplyDelete
  7. @MAMASYAZA

    yg kaki panjg tu beli kat wang kelian... selalu kalau yg barbie tak tahan lama, ilang kaki, tangan semua... tu yg beli baby doll camtu...tahan sket... takleh ilang kaki tgn kepala semua...

    ReplyDelete
  8. @Nana

    banyak yg org kasi as besday gift... ikutkan ayra takde la minat sgt... yg elmo n barney tu mmg dia minat btol2...

    ReplyDelete
  9. Anonymous4:03 AM

    Regarding training, your own diet system demands to supply the body can double
    up and do that workout the same day as any other workout that week.
    Balance your diet with fruits, veggies, beans,
    the world for cd order for p90x their potency and bioavailability the ability to deliver the nutrients your body
    needs. Reviews are commonly focused on by folks creating any
    quite purchasing decision men who want to bulk up in their chest and arms.


    my web-site: check this out

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails