Wednesday, September 15, 2010

AIDILFITRI 1431H - PHOTOS

Quick updet gambar2 kami sempena Aidilfitri 1431H. Raya pertama di Sg Petani, rumah maktok aku sebelah papa. Family aku semua balik raya kat SP. Raya kedua (petang) balik perlis, rumah MIL. Beraya kat rumah sedara en abu sampai raya ke-5. Tu pun ada yang tak abih jelajah lagi, sambung minggu depan. Raya kan sebulan *wink*. Raya ke-5 baru ke jitra, beraya kat umah mama.

Tahun nih serba biru. Semua baju beli yang ready made.





Ayra dah jadi mcm cikgu bedah dalam ceta Adik Manja. Mana taknya, tengokla ayra pakai baju kurung dgn kasut sport. Baju oren tu sepupu aku merangkap mak sedara ayra yang muda sehari dari ayra. Besday dia 5 mei 2008, ayra plak 4 mei 2008.

Nih time join reunion SSAT 88-93 di Radix FriEd Chicken, Jitra masa hari raya ke-2. Thanx to Azreen (5 dari kanan, depan sekali) yang organizedkan reunion nih. Walaupun secara mengejut.

@Radix FC, Jitra. Kredit to Hafdzi yang ambik gambar nih.


12 comments:

  1. wah serba biru ek...
    kita xde gambar yg complete heheh
    ade je yg xde tiap2 taun

    ReplyDelete
  2. sronok nya tengok picture raya...sedondon jer

    ReplyDelete
  3. tanteknye blue kalerrr,hairband ayra pon tantekkk

    ReplyDelete
  4. u look blue ler....jng otak blue udahler ek...hakhakhak

    selamat hari raya uols....ngeee

    ReplyDelete
  5. ayra mmg nampak soooo cute, mmg cantik hairband ayra, rose buat ka..???

    ReplyDelete
  6. @Nana

    a'a nana, tahun nih tema biru... ala jgn sedih2, insyaallah pasnih tiap2 tahun mesti complete atau makin bertambah kot...

    ReplyDelete
  7. @Adyshariz

    alhamdulillah, jumpa jugak yg sedondon walaupun mencari hingga ke minit2 terakhir...especially tudung biru tu...

    ReplyDelete
  8. @mama_umar_maryam

    Tenkiu, tengkiu....hehehehe...

    ReplyDelete
  9. @Hezesuze

    mintak simpang le otak blue... selamat hari raya jugak utk awak...

    ReplyDelete
  10. @MAMASYAZA

    makasih kak suzi...a'ah hairband tu ros buat...last day posa gi beli riben, on the spot buat before blk SP (umah maktok ros)

    ReplyDelete
  11. owh patut la radix jitra meriah tak hengat..ada reunion hari ke 2 rupanya hehe

    ReplyDelete
  12. @Adlina Husaini

    mcm tu la kira2nya...hehehe...awat, nami lalu kat situ ka?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails