Monday, May 27, 2013

KENA TUKAR NAMA



Bukan nak tukar nama Azri.


Tapi nak tukar nama blog. Dulu anak sorang, "Cerita-Ceriti Ibu Ayra". La nih dah anak dua, kena tukar nama lain. Nanti ada yang tanya pulak awat nama dia takdak. So nak boh nama apa ekk? Ibu AyraAzri? Kalau ada rezeki anak ketiga, makin panjang la nama. Hurrmmmm ada cadangan lain? 

4 comments:

  1. ingat tukar nama anak tadi.. kot2 pasal ape ke.. heheheh :P

    ReplyDelete
  2. hehehe...gambar atas tu saja buat gimik... ada idea tak nak letak nama apa?

    ReplyDelete
  3. Saya pun ingat nak tukar nama anak,hihihi.sama la saya dok guna nama the 2 boys je utk username tp nama anak dara x de utk berlaku adil saya guna nama yg girl tu kat part lain je hihihi

    ReplyDelete
  4. hmmm.... saya takdak idea lagi nak pakai kat mana nama hero kecik tu....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails