Thursday, September 08, 2016

GAAMBAR WHITE STUDIO RAYA

Yeay, nampak sangat keterujaannya di situ. Dah lama teringin nak bergambar dalam white studio. Akhirnya raya baru baru jadi kenyataan. Tak plan pun. Tetiba buka topik pasal gambar raya dan en abu terus ajak gi kedai gambar. Time tu on the way balik rumah PIL dari rumah parentku.

First singgah kedai gambar kat Arau, takda background putih ler pulak. Dalam masa tu, tertengok fb dan nampak sorang kenalan ambik gambar white studio. Terus call dia tanya kedai dan terus shoot ke kedai tu. 

Alhamdulillah orang x ramai. Ambik pakej 3 gaya dgn satu poster frame dan 2 keping 5R. Walaupun x macam yang aku impikan (freestyle) tapi okla dari takda. 

First time ambik studio berempat.



Ini yang diposter frame kan. Kat bawah ni pulak cuci 5R.





Semoga keluarga kami kekal bersama hingga ke akhir hayat. Amin.


6 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete


  2. شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
    قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
    نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

    شركة تسليك مجاري بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    شركة مكافحة حشرات بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تسليك مجاري بالخبر
    شركة تنظيف منازل بالخبر
    شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
    شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails