Thursday, July 23, 2015

AIDILFITRI 1436H

Alhamdulillah diberi peluang sekali lagi berjumpa dengan bulan Syawal. Walaupun raya tak macam raya sangat sebab baju raya sehelai pyn tak beli, ditambahkan dengan demam yang start 2 hari sebelom raya sampai ke hari ni (7 Syawal) baru ok.

Tapi baju anak-anak tetap diutamakan. Tahun ni pagi raya kat Perlis. Plan asalnya lepas solat jumaat nak balik Jitra, tp di atas sbb kesihatan yang sangat tak mengizinkan, raya ketiga baru sampai Jitra.

Tema tahun ni maroon, ros n en abu recycle je baju yg ada. Korang tema kaler apa?

Akhir kata, selamat hari raya. Maaf zahir dan batin.

Berempat.

Selfie dgn anak-anak sementara en abu pegi masjid.

kakak dan adik.

di malam raya.suka gambar ni.

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : melasian77cs@gmail.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails