Friday, November 07, 2014

MAJLIS MENGHARGAI BAKAT MUDA TERBESAR DI MALAYSIA OLEH DUGROSTAR

 Weekend nih taktau nak bawak anak-anak ke mana? Apa kata korang join roadshow Dugrostar bagi menghargai bakat-bakat muda di Malaysia.


Roadshow ini akan dijalan di seluruh Malaysia termasuk Sarawak. Tarikh, masa dan lokasi adalah seperti. Terjah la lokasi yang berhampiran dengan anda. 


Anak-anak mesti suka sebab banyak aktiviti dan hadiah menarik menanti anda di samping dah melihat pertunjukan live peserta dan pemenang bakat cilik Dugrostar .

Jangan lupa, Promo November 2014
OMEGA GUARD
BELI 6 percuma 1
Beli 2 dapat diskaun 5%

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM75 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.  

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI;  

ROS  
019-574 9154 

 Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD di seluruh negeri Perlis, Utara Kedah dan sekitar boleh hubungi ros untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan produk hebat ini.  Ros akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia. 

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EKSKLUSIF dengan setiap pembelian khas untuk anda! 

 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails