Tuesday, May 22, 2007

WAHHHH!!!!!

Wahhhhh!!!! Tahun nih jadi tahun orang yang close dgn aku kawen, tunang dan sebagainya. Tahun-tahun sebelum nih pun ada cuma tahun nih luar biasa sket sebab ramai sgt. Mula-mula Cheedah tunang, aku kawen, then Wid & Ejam nikah. 26 mei, (kalau x salah aku) Idah nak tunang. Kalau dan, aku p tapi aku x janji. Lindayani pun dah tunang bulan lepas. Ujung Mei jugak Intan & Fakhzan, Solleh & Khairul Bariah kawen. 2 jun nih Ira & Airil plak kawen (sori Ira, kak ros x dpt attend wedding Ira coz sama dgn wedding my sis in law). 3 Jun wedding piejo (mekanikal). A week pastu the most 'unsangkarable couple' plak akan tunang (guys, u know who u are). Berkat doa kawan-kawan tu. Mudah-mudahan korang akan kekal ke jinjang pelamin dan seterusnya hingga hujung nyawa.

Kat atas tu yang memang dah tetap tarikhnya. Yang akan datang, dalam tahun nih jugak Mona & Mie around November. Yang lain-lain yang nak kawen tahun nih, Nani, Dila, Fiza dan Huda (pembuatan).

Seronok aku dengar ramai yang nak kawen. Tahniah utk korang semua. Aku doakan korang semua bahagia dan akan kekal dgn pasangan memasing sampai akhir hayat.

*sesapa lagi yang aku x sebut, please inform aku...

10 comments:

  1. the unsangkarable guy9:03 PM

    uhuu..nasib baik tak sebut nama. hehe...kitorg pun tak nak kecoh2 lagi. biarlah dulu.

    ReplyDelete
  2. hihihi... aku faham... biar ler tuan empunya diri yg announcekan... lagipun benda baik kan...

    ReplyDelete
  3. kiyai8:35 PM

    hehe..yg tau biarlah buat2 taktau kan ros kan? :)

    ReplyDelete
  4. yup! absolutely rite... yang taktau, carila sampai tau....hikhikhik.... ko tau ke kiyai??

    ReplyDelete
  5. -=the most 'unsangkarable couple'=-

    congrats..still waiting 'cutie' bagitau sendiri..

    ReplyDelete
  6. yus best..=)6:06 PM

    huhuhu..sedihnya..kak rose lupa kat kite..sblm cdah ader org len..o yelah..kite bkn kwn kak rose..cedih2..=(

    unsangkarable..?hahaha..unbelievable..=D

    ReplyDelete
  7. rosrusli9:24 AM

    yus, soweyyy....kan aku dah kata, kalau yg tertinggal, pls inform...thn nih byk sgt couple yg tunang & kawen sampai ko n mamat aku terlupa...soweyyy my fren...

    ReplyDelete
  8. yus xbape best..11:03 AM

    xpe2..

    ReplyDelete
  9. kak ros11:07 AM

    yus, jgn sedih kay...yus tetap best!

    ReplyDelete
  10. yusliza ismail1:32 PM

    hehehhe..tq2..
    discussion kiter aritu terberenti la kak rose..medium utk berchatting kat cni sume dah kena block..huhuhu..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails