Wednesday, August 09, 2006

KONVOKESYEN KE-2 KUTKM ~ 5 & 6 OGOS 2006...

Photobucket - Video and Image Hosting

Tahniah untuk para graduan untuk Konvokesyen Kedua KUTKM.

Photobucket - Video and Image Hosting

Time nih memang best sangat, dapat jumpa semua member2 sekolej, bertukar-tukar cerita, berkongsi idea dan macam2 lagi. Kluar makan sesama, baling topi konvo sesama, best kan? Agaknya bila lagi nak jumpa korang semua camnih aa...5 tahun akan datang? 10 tahun? atau bila? Bila pun masanya, aku berdoa semoga ia tetap akan tiba. Aku sentiasa mendoakan kejayaan akan menanti setiap seorang dari kita di hadapan. amin... Nak tengok banyak aksi lagi sepanjang konvo nih klik sini

7 comments:

  1. kenapa aku tidak ada dalam ini gambar? huhu...sedey!!

    ReplyDelete
  2. imzadle, kitorg bergambar luar dewan....masa tu ko sedang bz diambil gambar dlm dewan...

    ReplyDelete
  3. alaa...gambar di luar dewan tu sebenarnya jauh lebih berharga dari gambar di dalam. lagi tinggi nilai sentimental valuenya.

    ReplyDelete
  4. iranazura868:59 PM

    x sangka lak hang minat pink.aku pink2 ni rase semcm jer.anyway dah minat nk buat camne kan?mama x p ke masa konvo aritu?xde gambaq pun.

    ReplyDelete
  5. pinkrose3:24 PM

    imzadle:dlm fotopages aku ada gambar ko...tgklah....utk memenuhi permintaan ko.. rosrusli.fotopages.com

    iranazura86:zura ker nih?pink & ros bagai irama dan lagu...hehehehe...mama p konvo aritu, gambar2 dia ada dlm fotpages

    ReplyDelete
  6. iranazura869:36 PM

    i'm not zura la.my real name is totally different from iranazura.congrats!

    ReplyDelete
  7. Anonymous11:43 AM

    congrats rose..hehe..nak jugak k.su masukkan comment dlm ur blog..hehe..miss my convocation too..bile nak sambung master ni...bleh convo lagik..ala..really miss it..anyway take care k..

    -k.su-

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails